LLANÇÀ començem el curs presencial semi intensiu de Patró de Navegació Bàsica i Patró d'esbarjo el dia 28 d’Abril.

De forma presencial tenim aquestes opcions:

PNB: es de 770€ tot inclòs (IVA, pràctiques 8 hores, teoría 8 hores, pràctiques de ràdio material didàctic (llibre, tests de les convocatóries anteriors), inscripció primer exàmen i l'expedició del títol).

PEE: es de 1150€ tot inclòs (IVA, pràctiques 16 hores, teoría 16 hores, pràctiques de ràdio, material didàctic (llibre, transportador, cartes nàutiques, tests de les convocatòries anteriors), inscripció primer exàmen i l'expedició del títol).

Com alternativa es pot estudiar el curs de forma on-line:

PNB: 600€ tot inclòs, l´únic que varia es que no has de venir a fer les classes teòriques, et donem d'alta a nostre aula virtual i la part teòrica la estudies segons la teva disponibilitat.

En forma semi-presencial:

PEE: 800€ tot inclós, la teoría la estudies a l'aula virtual només vens a fer classes de problemes de navegació (carta nàutica) que son 4 hores de classes individuals, nomès tu i el tutor a nostre base a Llançà.

La planificació del curs la trobaràs a les tables al final. Les pràctiques tal com son marcades al calendari adjunt farem els dissabtes i diumenges al matí a convenir i segons les condicions meteorològiques.

L'exàmen previst és el dia 25 de Maig a Girona.

Per a l´expedició del títol es necessari el certificat mèdic expedit per un Centre de Reconeixement de Conductors. Farà falta quan hagis superat l´exàmen teòric.

Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres.

abril

maig

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd